Fredericia

Fredericia Furniture er et designbrand spækket med stolte traditioner for godt håndværk, i konstant udvikling med øje for det innovative design. Her finder du kendte designmøbler fra bl.a. Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

Stolte traditioner med Fredericia Furniture

Fredericia Furniture blev grundlagt helt tilbage i 1911 og gik dengang under navnet Fredericia Stolefabrik. Hos Fredericia Furniture er målet nemlig at producere møbler med kant og personlighed, og man ønsker at skabe noget unikt, som både oser af kvalitet og kreativitet.
Ser man på nogle af de designere, som Fredericia Furniture har samarbejdet med gennem tiden, er det heller ikke ligefrem ukendte folk. Blandt sortimentets designere finder man ikoner som Børge Mogensen, Hans Jørgen Wegner og Nanna Ditzel, som alle har bidraget til fantastiske møbler til de danske møbelhuse.

Moderne designs

Fredericia Furniture samarbejder også med en række af mere moderne designere. Her kan blandt andet nævnes Space Copenhagen og Thomas Pedersen, som begge skaber designs ud fra det moderne perspektiv. Thomas Pedersen står bag Stingray Gyngestolen, som forener den klassiske gyngestol med det moderne udtryk på en elegant måde. Space Copenhagen står blandt andet bag Spine Barstol, som udover at have et elegant udtryk også giver en fantastisk siddekomfort.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.