Y Stole

Hans J. Wegner Y-stolen er et af dansk designs største mesterværker og mest populære spisebordsstole i både danske og udenlandske hjem. Y-stolen er designet af ’Stolens Mester’ Hans J. Wegner, og er blevet et ikon inden for moderne dansk design. Find den helt rigtige Y-stol hos Olsson Møbler.

Den klassiske Wegner Y-stol

Designet af Wegners Y-stol er fra 1949 og inspireret af kinesiske kejserstole. Sidenhen blev Y-stolen kendt efter sit y-formede rygstykke, som kombinerer en god støtte og komfort med minimalisme og enkelthed. Med sin tidløse og organiske udformning passer Y-stolen ind i ethvert hjem og stil og er et møbel, som, baseret på godt håndværk og de bedste materialer, holder længe. Her er det tydeligt, at der er kræset for detaljerne på Wegner Y-stolen, når avancerede produktionsteknikker, komplekse flettede sædekonstruktioner og massivt, lyst træ kombineres og tilsammen udgør et af dansk design største klassikere. Y-stolen fås i forskellige træsorter og behandlinger og med enten natur eller sort flet.

Y-stolen er mere end blot en stol

Wegner Y-stole er ikke blot en spisebordsstol – det er en investering. Y-stolen er et ikon indenfor dansk møbeldesign, der gennem tiden har rodfæstet sig som en ægte klassiker og favorit i de danske hjem. Dette er takket være Y-stolens rene og minimalistiske linjer, uovertrufne siddekomfort og byggekvalitet. Y-stolen er til dem, som ikke gider skifte spisebordsstolen ud hvert 2. eller 3. år, men ønsker en spisebordsstol som holder gennem generationer. Wegners Y-stol er til alle som prioriterer top-kvalitet, tidsløst design og komfort. Y-stolen kommer i flere varianter hvad angår træsort og fletsædet, så du kan vælge en farvekombination som passer ind i dit hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!