Handelsbetingelser

  1. KØB AF VARE HOS OLSSON MØBLER A/S

Vedr. køb på Olsson Møblers hjemmeside. Det anføres udtrykkeligt, at der ikke afgives inde-ståelser eller garantier, hverken direkte eller indirekte for korrektheden og fuldkommenheden af informationer på hjemmesiden. Det kan forekomme, at informationer, herunder produktinformationer, afgivet på hjemmesiden ikke er up to date. 

Ved køb og anvendelse af vore produkter kan der være individuelle eller konkrete rådgivningsbehov som ikke er tilgodeset ved informationerne på hjemmesiden, hvorfor vi henviser kunden til at tage kontakt til Olsson Møbler A/S for direkte rådgivning. Olsson Møbler A/S er i intet tilfælde ansvarlig for tab af nogen art. Dette gælder såvel direkte som indirekte tab, som brugeren måtte lide ved anvendelse af de informationer, som nærværende hjemmeside indeholder.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med olssonmobler.dk (Olsson Møbler), før De har modtaget en ordrebekræftelse fra olssonmobler.dk (Olsson Møbler)

 

  1. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Priserne er dagspriser. 

 

  1. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. 

 

  1. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Butikssalg: køb som er foretaget i vores butik i Birkerød eller København.
Ved bestilling af vare noteres ordren kun mod betaling af acontobeløb svarende til min. 20% af købesummen og Evt. Restbeløb afregnes senest ved vare modtagelsen.
Ved butikssalg er der INGEN returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.
BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på bestillingsvarer og varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle ønsker.

Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen, og fortrydelsesretten bortfalder derfor. Disse vare vil være mærket ”BESTILLINGSKØB

 

  1. LEVERING

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Olsson Møblers producenter.

Når du køber din vare, kan du vælge at få den leveret til din bolig med Olsson Møblers valgte transportør.
Ved levering af møbler og større ting, er leveringen til kantsten, og eksklusiv Op bæring og montering. Dette kan aftales individuelt og mod et slutleverings gebyr. 

Bemærk omkring slutlevering: Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted i boligen, hvor dit møbel skal placeres. Det vil sige, at varen kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende. Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, vil varen blive stillet ved første forhindring – og vi vil noterer den som være leveret.

Af arbejdsmiljømæssige hensyn kan varer på over 70 kg kun leveres, hvor det er muligt at anvende tekniske hjælpemidler ellers, kun til første hindring. 

Vi har desværre ikke mulighed for at skille varerne ad på adressen.

Accepterer du udpakning af varen for at lette ind bæring, sker det på eget ansvar. Olsson Møbler er kun levering- og ansvarspligtig til købers kantsten.

Bemærk, at chauffører af lovgivningsmæssige hensyn ikke må tage deres sko af under levering. Det kan derfor være en god idé at afdække gulvet, og dette skal være gjort, inden chaufførerne ankommer på adressen. Olsson Møbler eller deres transportør kan ikke stilles til ansvar for evt. rengøring af gulvbelægning/tæpper ved mangelfuld eller manglende afdækning.

 

Beskadigelse af indbo/bolig
Hvis der ved leveringen sker skade på dit indbo eller din bolig, skal du notere det på fragtbrevet/følgesedlen, inden chaufførerne forlader din adresse.

 

Kontrol af varen
Hvis emballagen er beskadiget eller bærer synlige tegn på defekt, når den bliver leveret, skal du på fragtbrevet kvittere for modtagelsen med forbehold for eventuelle skader på indholdet. Bliver transportskaden først konstateret senere, skal du reklamere hurtigst muligt og inden for rimelig tid.

 

Forgæves levering
Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, tager vi din vare med retur til vores lager, og du må påregne ekstra fragtgebyr og ekstra leveringstid for en evt. ny levering.

 

  1. BETALING

De mulige betalingsmåder er:

• Visa/Dankort – Visa – Master Card – Maestro.

• Bankoverførelses (Den Danske Bank Konto 4130-3173143109) Indbetalingen skal altid mærkes dit ordre og telefon nr. for at lette registreringen.

• Resurs Bank (Online låneoprettelse)

• Dankort – Euro Card – Kontant (Kun butikssalg)

• Ved betaling efter forfaldstid tilskrives rente 2% pr. påbegyndt måned.


Betalingsmåde ‘EFTER AFTALE’ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Olsson Møbler. 

Ønsker De en sådan aftale kan det for private og for offentlige virksomheder ske ved henvendelse til Olsson Møbler A/S Mølledamsvej 2, DK3460 Birkerød. Info@olssonmobler.dk 

 

  1. AFBESTILLINGER

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling fortaget via vores Webshop, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling “. 

Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 til Olsson Møbler samme dag, som bestillingen er foretaget. 

BEMÆRK! Afbestilling gælder ikke Specielt bestilte vare efter dine individuelle ønsker, mærket ”BESTILLINGSKØB”   

 

  1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen af varer foretages i vores Webshop.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, ansættes varen skønsmæssigt af Olsson Møbler ud fra en mulig salgsværdi.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres til Olsson Møbler, Mølledamsvej 2, 3460 Birkerød i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Olsson Møbler, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.
Når du sender din vare retur i den originale emballage, du har modtaget din(e) vare(r) fra os i, skal originalemballagen være i pæn stand uden tape, tusch og lignende.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.
Olsson Møbler returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c. 

Undtagelses fra den 14 dages fortrydelsesret: Punkt 4: BUTIKSALG – BESTILLINGSKØB – Salg og efterfølgende accept af specialtilpasset vare fortaget i vores butikker.

 

  1. REKLAMATIONSRET

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Olsson Møbler. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler på:  www.forbrug.dk
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. 

 

  1. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles til Olsson Møbler inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!