Syver Stole

Arne Jacobsens Syver-stol er et uovertruffen ikon inden for dansk design og en af de mest anerkendte spisebordsstole i både danske og internationale hjem. Designet af ‘Formens Mester’, Arne Jacobsen, repræsenterer Syver-stolen en tidløs æstetik i moderne dansk design. Find den perfekte Syver-stol hos Olsson Møbler.

Den klassiske Jacobsen Syver Stol

Designet af Jacobsens Syver-stol stammer fra 1955 og er inspireret af den moderne livsstil. Syver-stolen blev berømt for sit karakteristiske, kurvede ryglæn, der kombinerer fremragende støtte og komfort med en strømlinet og elegant form. Med sin tidløse og skulpturelle silhuet passer Syver-stolen ind i enhver indretning og stil og repræsenterer et møbel, der, baseret på udsøgt håndværk og de fineste materialer, holder i generationer. Det er tydeligt, at der er lagt vægt på detaljerne i Jacobsen Syver-stolen, hvor avancerede produktionsteknikker, formstøbte skaller og stærkt, poleret krom eller træ kombineres til at skabe en af dansk designs mest elskede klassikere. Syver-stolen tilbydes i forskellige finish og materialer, inklusive med polstret sæde.

7’er stolen er mere end blot en stol

Jacobsen Syver-stole er ikke blot spisebordsstole – de er en livsstilsinvestering. Syver-stolen er et ikon inden for dansk møbeldesign, der med tiden har etableret sig som en ægte klassiker og favorit i mange hjem. Dette skyldes Syver-stolens rene og elegante linjer, uovertrufne siddekomfort og håndværksmæssige kvalitet. Syver-stolen er for dem, der ikke ønsker at udskifte deres spisebordsstole hvert andet eller tredje år, men søger en stol, der varer gennem generationer. Jacobsen Syver-stol er for alle, der værdsætter høj kvalitet, tidsløst design og komfort. Syver-stolen fås i flere varianter, hvad angår materialer og finish, så du kan finde en model, der passer perfekt til dit hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!