Atbo

ATBO blev grundlagt tilbage i 1967 med en ambition om at fremstille møbler i dansk design og i højest mulige kvalitet. ATBO har sammen med deres ambitiøse træsnedkere skabt et solidt fundament, hvor de især er blevet kendt for deres eksklusive reol i træ, som i den grad har inkorporeret sig i ATBOs DNA.

Reolen som blev dansk designhistorie

Selve ATBUS møbelsnedkeri befinder sig i Havdrup på Sjælland. Her monterer man, præcis som i 1967, alle ATBO-reoler ved håndkraft. På den måde sikrer ATBO den høje kvalitet og eksklusivitet, som reolen har og er kendt for. Selvom ATBO-reolen er et stykke dansk historie, fortsætter de hos ATBO med at udvikle på reolen. Her ønsker de at bevare det moderne og enkle udtryk, men samtidig klæde reolen på til fremtiden med nyt tilbehør og nye muligheder, så reolen fortsat er nem at integrere i boligindretningen – også langt ind i fremtiden.

ATBO reolen

ATBO-reolen er et sandt mesterværk, som giver uanede muligheder til opbevaring af bøger og andre genstande. Reolen kan nemlig sammensættes på mange forskellige måder, hvilket gør den enormt fleksibel til ethvert hjem. Samtidig kan reolen kombineres i mange forskellige træsorter og moduler, så man har mulighed for at sammensætte en helt unik reol.
Blandt de forskellige træsorter kan man vælge mellem: eg i klar olie, eg i mat lak, ask i mat lak, ask i klar olie, valnød i mat lak, valnød i klar olie samt bambus i mat lak.
Med en ATBO-reol i stuen går du hverken på kompromis med kvalitet eller design, og så får du samtidig et praktisk reolsystem til elegant opbevaring. ATBO-reolen vil pynte på enhver væg, og med de mange forskellige monteringsmuligheder er du ikke begrænset, selvom du måske ikke har den største væg i dagligstuen.
På baggrund af de mange forskellige tilpasningsmuligheder anbefaler vi, at du tager kontakt til butikken for yderligere information. Her vil der ligeledes være mulighed for specialtilpasning.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.