Bent Hansen

Bent Hansen er en dansk designvirksomhed, som er ejet af den danske møbelpolstrer, Henrik Hvid Hansen. Henrik er tredje generation, og han er i dag med til at drive virksomheden videre som en moderne designvirksomhed bygget på tidligere generationers stålfaste værdier om kvalitet og godt håndværk. Her finder du et udvalg af Bent Hansens designs.

Moderne og tidløse designmøbler

Henrik Hansen må siges at være en yderst kreativ direktør, hvor han i virksomheden dagligt er omgivet af dygtige håndværkere. Dette giver ham mange forskellige muligheder for at afprøve idéer, og det er generelt nysgerrigheden i faget, som er drivkraften for Henrik Hansen. Henrik er nemlig yderst fascineret af det moderne design, men det er samtidig enormt vigtigt for ham, at kvaliteten i både håndværk og materialer er til stede. På den måde ønsker Henrik Hansen at udtrykke både ærlighed for enkelthed, som er grundessensen, når man ønsker at skabe moderne og tidløst design.

Bedstefar som rollemodel

Henrik Hansen har gennem tiden fundet stor inspiration i sin bedstefar, Svend Hansen, som stiftede virksomheden og navngav den efter sin søn Bent. Svend Hansen satte en stor ære i at skabe nyt liv i gamle møbler, og så havde han ligeledes en speciel evne til at vælge de helt rigtige materialer. Dette fascinerede Henrik Hansen, og derfor er det også vigtigt for ham at understrege, at selvom virksomheden har været under stor forvandling, så er den fortsat funderet på bedstefarens værdier. Blandt vores udvalg fra Bent Hansen kan man finde den elegante spisebordsstol Primum stolen samt en række forskellige stilrene hynder til forskellige ikoniske klassikere.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!