Conform

Det svenske designfirma Conform har et særligt fokus på fremstillingen af lænestole, hvor de gennem mange år har specialiseret sig i skandinavisk håndværk med et højt niveau af komfort og kvalitet.

Skandinaviske designtraditioner og håndværk

Det svenske designfirma, Conform har en helt særlig skandinavisk tilgang til deres produkter. De har en lang række af stolte traditioner, og det er helt essentielt for dem, at deres produkter har en ligelig fordeling af henholdsvis komfort og design.

Turtle stolen

Med Lenka Teilmanns Turtle stol fås i høj grad et møbel, som kan tilpasses enhver indretning. Stolen har nogle flotte arkitektoniske former med unikke detaljer, og så er den ligeledes udstyret med en fembenet aluminiumsfod, som giver et eksklusivt og moderne look. Stolen har en indbygget vippefunktion, som giver en dejlig komfort alt efter om man vil læse en god bog i hyggekrogen eller se en spændende film i tv-stuen. Stolen fås i en lang række af skønne farver, og det er ligeledes muligt at tilkøbe en fodskammel i matchende design, så man kan opleve den fulde nydelse af sit møbel.

Gaga stolen

Gaga stolen er designet af danske Niels Jørgen Gammelgaard og er en både let og elegant lænestol i et stilrent design. Stolen er installeret med et fast sæde såvel som ryghynde, hvilket er med til at give en fantastisk komfort. Stolen fås med både sortmalede og oliebehandlede ben i eg, mens polstringen både fås i læder og stof i en lang række af forskellige farver. På den måde kan man altså få en lænestol, som passer perfekt ind i stuen til både den moderne og klassiske indretning.

Laid Back stol

Laid Back stolen befinder sig i samme kategori som Jolly stolen med integreret vippefunktion samt en firebenet aluminiumsfod. Stolen har et elegant og strømlinet design, og fås i både cement- og sortfarvet Fantacy-læder. Derudover fås den også i grå Sauvage-anilinlæder, og ønsker man en fodskammel, kan man tilkøbe en matchende fodskammel i samme farver – ligeledes med en elegant firebenet aluminiumsfod.

Timeout stolen

Timeout stolen designet af norske Jahn Aamodt emmer af både afslapning og lækkert design. Benene fås i både stål, valnød og eg, mens polstringen findes i hvid memo læder samt både sort- og hvid Fantacy-læder. Stolen har nogle fantastiske indstillingsmuligheder, som gør den yderst komfortabel, og så kan man ligeledes tilkøbe en skammel i matchende design, som fuldender det smukke møbel.

Globe stolen

Globe stolen er også designet af norske Jahn Aamodt, og har indbygget en smart swingback funktion med hukommelse, som gør, at stolen altid vender tilbage til startpositionen, når man har drejet stolen. Stolen er enormt komfortabel, og fokus er i særdeleshed på, at man har en skøn siddeoplevelse. Derudover fremstår stolen med skønne bløde former samt en elegant 5-benet aluminiumsfod. Stolen fås både i cognacfarvet- og sort læder, og man kan ligeledes tilkøbe en fodskammel i matchende design.

Jolly stolen

Med Jolly stolen får man det perfekte mix mellem funktionalitet og design. Stolen er udstyret med en firegrenet aluminiumsfod, mens polstringen fås i både sort læder og stof i forskellige flotte farver. Stolen har en integreret vippefunktion og ligeledes en justerbar nakkestøtte, så man kan sidde i præcis den position, man ønsker.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!