Stouby

Stouby er en dansk møbelproducent og har gennem mere end ét århundrede kombineret de håndværksmæssige traditioner med møbeldesign af en helt særlig klasse. Særligt kendt er Stoubys populære sofaer, stole og sofaborde, som du finder et udvalg af her.

Dansk møbelhåndværk i særklasse siden 1902

Faktisk begyndte Stouby deres møbeleventyr tilbage i 1902 i den lille østjyske by af samme navn. Det var Marius J. Blirup, der var grundlægger af virksomheden, og selvom pengene var små, så var Blirups passion ikke til at tage fejl af. År efter år fik Stouby mere succes, og i 1944 overtog svigersønnen Børge Hansen virksomheden og fortsatte møbeldesignerens visioner.
Med et møbel fra Stouby er du ikke kun sikret et design, der vil være et fast inventar i dit hjem i mange år frem – møblerne er også i uovertruffen kvalitet. Alle møblerne er lavet af nøje udvalgte materialer, hvor der er fokus på netop kvalitet og håndværk, hvilket giver dem en særlig lang levetid.

Kvalitetsrige sofaer, stole og sofaborde

Gennem årene har flere designere været med til at skabe lækre møbler for Stouby. Blandt andet har designeren Anders Jensen skabt deres Malta sofa, ligesom Biloba stolen er designet af Acer Design. Selv har Stouby designet de smukke sofaer, der hedder Jive og Linger.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.