Wendelbo

Wendelbo er en dansk virksomhed med rødder i det jyske, der startede som en lille møbelværksted i 1955. Gennem seks årtier og tre generationer er Wendelbo vokset til i dag at være et internationalt møbelfirma med speciale i design og produktion af polstrede møbler. Her finder du alle de klassiske designmøbler fra Wendelbo.

Wendelbo repræsenterer klassisk design

Wendelbo kombinerer innovativt og klassisk design og sætter det i en moderne og nutidig kontekst, hvor komfort, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd. Wendelbos møbler karakteriseres i høj grad af skandinavisk designstil og dansk håndværk og omfatter sofaer, sofaborde og stole med et stærkt og vedvarende udtryk. Samtidig er deres alsidige designs udviklet til at passe ind i ethvert miljø, så både private og offentlige rum kan skabe en klassisk og tidløs stil med et Wendelbo møbel.

Designerne bag

Blandt designerne bag Wendelbos karakteristiske møbler finder du det anerkendte svenske designfirma Note Design Studio, som blandt andet står bag Mango stolen. Derudover har virksomheden samarbejdet med designere som 365 North, Yonoh Studio og Andersen & Voll om moderne og tidløse designs til samlingen. Ligeledes har virksomhedens egen Lars Wendelbo designet flere af brandets komfortable sofaer.

Lars Wendelbo

Som navnet antyder, er Lars Wendelbo vokset op som en del af familien bag Wendelbo. Hans designs tager udgangspunkt i en skandinavisk og minimalistisk stil og omfatter især sofaer. Blandt de større sofaer finder du Edge og Nova med god plads og høj komfort. Edge og Nova sofaernes rene linjer og minimalistiske designs gør, at de passer ind i ethvert miljø. Til de mindre hjem har Lars Wendelbo designet Cornet sofaen, som med sine runde kurver og enkle design giver et blødere look.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.