Norr11

Norr11 blev etableret i 2011, kendetegnes ved designmøbler af meget høj kvalitet, naturlige materialer og godt håndværk. Du finder vores udvalg af møbler fra Norr11 herunder.

Nytænkning af klassiske og skandinaviske designs

Når design og møbler har været elskede og velkendte i mange år, er det ofte på tide at nytænke dem for at se, om de kan modstå tidens test. Det samme er tilfældet for det danske brand Norr11, som endda aktivt stræber efter at genopfinde og nytænke skandinavisk design med tidløse møbler. Dette er uanset, om der er tale om stole, lænestole, bænke eller borde.

Bag Norr11 er designerne Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl

For at producere produkter, som netop er en nyfortolkning og videreudvikling, samarbejder Norr11 med innovative og unge designere. Gør derfor dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i Norr11’s univers. Her er det tydeligt, at fortid møder nutid med de smukke møbler.

Nogle af disse designere er Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl. Hyldahl er skaberen bag Norr11, og Hansen har været en del af brandet siden 2014. Sammen kombinerer de deres passion for naturlige materialer samt skandinavisk design med et twist af japansk enkelhed. Det er Hansen og Hyldahl, der har designet flere af produkterne her på siden.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!