Eilersen

Eilersen formår at skabe en perfekt blanding af høj kvalitet og et stilsikkert design, som gør sofaerne perfekt til langt de fleste stuer med både klassisk og moderne indretning. Se udvalget herunder og i en af vores butikker.

Gammelt traditionsrigt designbrand

Eilersen er et dansk designbrand, som blev etableret helt tilbage i 1885 af danske Niels Eilersen. Niels Eilersen havde sin force i fremstilling af hjul til hestevogne og karrosseri til biler og busser, hvor han var den første i Danmark til at producere bøjet træ ved hjælp af damp. Dette var en ganske succesfuld forretning for Niels Eilersen, men efter en fabriksbrand i 1934, skifter han retning, og valgte herefter at fokusere på møbler og i særdeleshed sofaer, som den dag i dag er kendt i mange lande verden over.

Eilersen nyder stor anerkendelse for sit gode håndværk i hele verden, og mange af deres sofaer har allerede opnået en status som klassikere. Generelt er Eilersens produkter bygget på stolte traditioner med øje for det moderigtige og tidløse design samt den høje kvalitet.

Jens Juul Eilersen

Jens Juul Eilersen står bag mange af Eilersens designs. Han overtog selve ledelsen af møbelfabrikken tilbage i 1940, og har haft et stort ansvar for at få virksomheden dertil, hvor de er i dag. Jens Juul Eilersen havde allerede i en tidlig alder en enorm interesse for snedkerarbejdet, og han fik ofte lov til at arbejde med træ på familiens fabrik. Jens Juul Eilersen havde også en stor interesse i både mål og proportioner, hvilket skinner igennem i Eilersens møbeldesign, hvor de matematiske overvejelser er tydelige.

Control stol

Control stolen er designet af Jens Juul Eilersen og er den oplagte stol, når man ønsker at slå benene op og slappe af med en god bog eller foran TV’et. Stolen fås i sort ranch læder og med flotte elegante ben i kromstel, som giver et stilrent look. Stolen er enormt komfortabel, og passer perfekt ind i hjemmet med den moderne indretning.

Playground sofaen

Playground sofaen er det oplagte valg, hvis du ønsker en sofa, som på ingen tid kan forvandles til en ekstra sengeplads. Sofaen er fremstillet som et såkaldt multimøbel med flotte kegleformede rygelementer, som nemt kan fjernes, hvorefter man har en skøn seng op 210*115 cm. Rygklodserne er installeret med en bund i skridsikkert materiale, så de kan flyttes rundt alt efter, hvad man foretrækker.

Spider sofabord

Spider sofabordet er et sofabord, som med et enkelt og enormt elegant design passer godt til både klassiske og moderne indretninger. Sofabordet er fremstillet med en sort granitplade og et sort metalstel, som giver et lækkert og stilrent look.

Butterfly sofaen

Eilersen er blandt andet kendt for at fremstille yderst komfortable sofaer, og her er Butterfly sofaen et glimrende eksempel. Sofaen er fremstillet i et stærkt materiale og med komfortable og fyldige puder, som giver en skøn siddeoplevelse.

Bermuda sofaen

Eilersens Bermuda sofa er en både behagelig og flot sofa i et stilrent design. Sofaen har nogle flotte arkitektoniske former og markante armlæn samt en diskret nakkestøtte for optimal komfort. Den leveres ligeledes med fyldige puder, som gør den perfekt til komfortabel afslapning i stuen.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!