Nielaus

Nielaus Møbler er blandt de eneste møbelpolstrere, som har valgt at beholde deres møbelproduktion inden for de danske grænser. Dette giver Nielaus Møbler en enestående mulighed for at have et øget fokus på miljøet og bæredygtigheden igennem hele fremstillingsprocessen. Gå på opdagelse i vores udvalg her.

Dansk designmærke med lokal produktion

Nielaus Møbler er en dansk møbelproduktion, som blev grundlagt tilbage i 1973, hvor to medarbejdere fra den danske polstermøbelfabrik, Jeki Møbler A/S ville starte deres egen virksomhed. Nielaus Møbler blev senere sammenlagt med netop Jeki Møbler under navnet Nielaus, og senere er en lang række af mindre møbelfabrikker ligeledes kommet ind under Nielaus Møbler heriblandt; AP Dreamseat, Holsterbro Møbelfabrik og Lindebjerg Møbelfabrik.

Nielaus har som en parallel til deres miljøfokus også fokus på at skabe møbler med en lang levetid. Møbler i høj kvalitet, som er fremstillet på baggrund af nøje udvalgte materialer, er nemlig lig med mindre udskiftning, hvilket netop bakker op om en bæredygtig fremtid. Derudover er langt de fleste af Nielaus’ underleverandører danske, hvorfor klimabelastningen fra de forskellige hjemtransporter er minimale.

100% Made in Denmark

Nielaus Møbler kan bryste sig af at være 100% Made in Denmark, hvilket betyder, at møblerne ikke bliver transporteret fra den ene ende af verden til den anden for at ende i de danske butikker. Dette giver god mening, da langt størstedelen af Nielaus’ kunder befinder sig indenfor en radius af 300 km., og så støtter den lokale produktion både op om bæredygtighed og den danske økonomi.
Blandt vores udvalg fra Nielaus finder man en lang række af forskellige ikoniske sofaer samt lænestole.

Mange anerkendte designere

Nielaus har samarbejdet med mange anerkendte designere, og de har derfor også et bredt udvalg af både sofaer, stole og lænestole i deres produktion. Udover de ovennævnte samarbejder blandt andet også med Nissen & Gehl, som står bag klassiskere som Opus stolen NO1 stol og Sonate stolen og Ditlev Karsten, som har designet den ikoniske Fly stol.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.