Nissen & Gehl

Varekategorier

NISSEN & GEHL
I 1970 indgik Søren Nissen og Ebbe Gehl kompagniskab som møbeldesignere. Et makkerskab som lige siden har været meget kreativt og produktivt. Højt forarbejdede træprodukter, som kun de bedste snedkerier og møbelfabrikker har magtet at udføre, har kendetegnet deres møbeldesign.
For deres arbejder har de igennem årene modtaget medaljer, priser, legater og hædersbevisninger og haft en lang række særudstillinger med deres designs i Europa, Japan og USA.

Borde med design af Nissen & Gehl

Designerne Nissen & Gehl har designet adskillige møbler for Naver. Det er især de mange forskellige borde fra brandet, som designerne har været inde over. Her er der både tale om spiseborde, sofaborde, bakkeborde m.m. Du kan både få runde borde som GM 2182 spisebord og store, rektangulære borde fx HM 3200 spisebord. Det er ikke kun spisebordene fra Naver, hvor du kan få et design til enhver smag – også deres sofaborde fås i forskellige designs. Tag bare deres AK 942 sofabord og AK Orbit sofabord, der har vidt forskellige udtryk.

Spejle, skabe m.m. til hjemmet

Naver har et væld af møbler til hjemmet. Derfor kan du naturligvis også få diverse skabe og smukke spejle. Tag bare et kig på AK-14 Spejl, som vil klæde ethvert hjem. Det kan også være, at du skal byde dine gæster velkommen på den bedst mulige måde med Navers AK 2742 barskab? Med Nissen & Gehls designs, kan det kun blive en favorit.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!