Ingmar Relling

Varekategorier

INGMAR RELLING
Ingmar Relling (1920-2002) var en passioneret designer, der skabte en række funktionelle møbeldesigns i løbet af sin lange karriere. Han startede sin karriere på Rastad & Relling tegnestue i 1947, før han i 1950 etablerede sit eget studie i Sykkylven.

Siesta Classic stolen

Siesta Classic stolen er Ingmar Rellings originale design fra 1965, som har spillet en aktiv rolle i at sætte Norge på det internationale designlandkort. Stolens elegante design og komfort gør den til et nærmest uundværligt møbel i ethvert moderne hjem. Samtidig er der tænkt over materialerne, som er udnyttet til fulde i dette klassiske mesterværk. De bløde hynder indbyder til afslapning, mens det lette stel giver det helt rigtige samspil mellem proportioner og materialer. Siesta Classic stolen er altså den perfekte stol til stuen, værelset eller kontoret, hvor den skaber et roligt udtryk med sine smukke enkle kurver.
Stolen kan leveres i høj eller lav version, med eller uden armlæn og fodskammel samt tilpasses gennem betræk og stel – mulighederne er mange for at få en stol, der passer til lige netop dit hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!