ByKato

Varekategorier

Andersen Furniture samarbejder blandt andet med danske byKato, som er en dansk designvirksomhed. byKato blev grundlagt af Karl Rossel og Tony Glismand, og deres overordnede designmæssige mål er at forsøge at ramme den perfekte blanding mellem kommercielt, industrielt design og flot, kvalitetssikret håndværk.

Moderne indretning med byKato

byKato står bag mange stilrene designs, hvor de blandt andet har udviklet spisebordsstole AC2, AC3 og Tac, som alle bærer præg af den moderne, nordiske stil. Udover stole står byKato også bag en lang række af ikoniske borde, skabe og kommoder, som både sammen og hver for sig skaber en enorm personlighed til den moderne indretning i hjemmet. Her er der tale om S1- og S6 skænkene, S3- og S5 skabene, S20 vitrineskabet, S8 kommoden samt C1 og T1 bordene.

AC3 stolen

AC3 stolen egner sig til at brug i mange forskellige situationer. Den er yderst komfortabel, og så er den designet med et skarpt minimalistisk udtryk, som gør den velegnet til næsten ethvert spisebord. Derudover er den også fremstillet i slidstærkt materiale og med flotte ben i eg.

S1 skænk

Med S1 skænken fås en stilren og elegant skænk til opbevaring. Skænken har flotte ben i eg, og fronten i laminat byder på et friskt mix af forskellige farver. S1 udtrykker en unik blanding af det moderne nordiske design og godt håndværk.

S20 vitrineskab

S20 vitrineskabet giver rig mulighed for at opbevare stel på en flot og elegant måde. S20 er nemlig en nyfortolkning af det klassiske vitrineskab, som har det originale elegante udtryk med svævehylder, og indbyggede skjulte LED-lys, som lyser skabet op på en behagelig og afdæmpet måde.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!