Nanna Ditzel

Varekategorier

Den danske møbelsnedker, Nanna Ditzel er kendt for sine eksperimenterende designs. Det er møbler, du kan beholde hele livet – og de går aldrig af mode. Se udvalget herunder og lad dig inspirere af de tidløse designs.

Designs af Nanna Ditzel

Nanna Ditzel var en dansk møbeldesigner, som står bag mange klassikere, som den dag i dag findes i danske hjem. Nanna Ditzel havde en god sans for at lave møbler i både unikt og tidløst design, som passer til både moderne og klassisk indretning.
Nanna Ditzel er kendetegnet ved minimalistiske og moderne designmøbler med et let udtryk, som passer ind i langt de flestes hjem. Her er ND 83 stolen og ND 93 skrivebordet, samt hendes trisser ingen undtagelse. Alle møblerne bærer præg af en legende tilgang til design, som samtidig har fokus på at skabe møbler rene linjer og et tidløst design. Denne unikke kombination af det klassiske og det legende giver et helt særligt udtryk, som er anerkendt og værdsat af mange.

Trinidad stolen

Trinidad stolen er et lysende eksempel på, hvordan Ditzel altid stod for at skabe unikt design. Stolen har en flot bred ryg med tynde elegante ben, som fås i flere forskellige materialer.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!