Børge Mogensen

Varekategorier

Børge Mogensen er utvivlsomt blandt en af Danmarks mest anerkendte møbeldesignere. Børge Mogensens design bærer i høj grad præg af det klassiske og æstetiske design, som aldrig går af mode.

Designeren Børge Mogensen

Børge Mogensens karriere startede for alvor tilbage i 1940’erne, hvor han i 1942 færdiggjorde sin uddannelse på Kunstakademiets Møbelskole. Børge Mogensen kendetegnes ved det æstetiske og udødelige design, med sans for at tænke det praktiske aspekt ind i designet. Dette har medgjort, at han på mange måder revolutionerede den danske møbelbranche med klassikere som Tremmesofaen, den Spanske stol, Jagtstolen, Chakerbordet, Folkestolen og mange andre.

1789 Tremmesofa

1789 Tremmesofaen er én af Børge Mogensens klassikere og er en elegant og smuk sofa med den karakteristiske gavl, som kan slås ned i flere forskellige vinkler alt efter ønske. Tremmesofaen blev i første omgang tegnet i 1945, men blev faktisk først sat i produktion i 1963, og fremstår i tidløst design. Sofaen passer perfekt til både sofahjørnet i stuen eller en hyggelig krog i køkken-alrummet.

2226 Spanske stol

Den spanske stol af Børge Mogensen er endnu et ikonisk mesterværk, som har opnået en enorm popularitet i mange danske såvel som udenlandske hjem. Stolens stærke og rustikke look giver den sit karakteristiske og velkendte udtryk.

BM1 stol

BM1 stolen blev designet tilbage i 1958 af netop Børge Mogensen og er fremstillet i massivt træ og med et både flot og behageligt sæde i flet. Stolen har et enkelt, men flot arkitektonisk design, og passer perfekt til både den klassiske og moderne indretning.

BM2 stol

BM2 stolen har flere fællestræk med sin lillebror BM1 og er ligeledes produceret tilbage i 1958. Stolen har samme elegante udseende i massivt træ og med sæde i flet. Den store forskel på henholdsvis BM1 og BM2 er armlænet, som BM2 stolen er installeret med. Stolen fremstår i et lækkert og tidløst design og vil ligesom sin lillebror, BM1 passe perfekt til ethvert spisebord.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.