Bent Hansen Studio

Varekategorier

Primum stolen

Primum stolen er Bent Hansens første spisebordsstol. Stolens popularitet er hurtigt vokset, og med sit enkle men unikke og elegante design, forstår man da også godt hvorfor. Stolen har nogle unikke detaljer med flotte armlæn og en særdeles flot polstring, og så er den samtidig enormt komfortabel. Stolen er nemlig fremstillet med væv i ryggen, som tilpasser sig ryggen, og giver lige præcis den støtte, man har brug for. Den rammer et perfekt sted mellem modernisme og klassisk design og vil i høj grad pynte om spisebordet i rigtig mange hjem.

Hynder til bl.a. Primum og 7’er stolen

Udover Primum stolen producerer Bent Hansen også hynder til flere forskellige klassikere og i flere forskellige farver. Blandt hynderne finder man en læderhynde til Arne Jacobsens famøse 7’er stol, som er ganske populær i rigtig mange hjem. Han har også lavet en hynde til Myren, som ligeledes er designet af Arne Jacobsen. Både 7’er stolen og Myren har et relativt hårdt sæde, men dette imødekommer Bent Hansen med specialdesignede hynder med præcise mål til de specifikke stole. Derudover har Bent Hansen også designet læderhynder til Ingvard Christensens Trinidad stol samt Hans Jørgen Wegners Y-stol.
Fælles for hynderne er, at de alle er fremstillet i læder af høj kvalitet. Flere af hynderne fås både i sort- og cognacfarvet læder, mens hynden til Y-stolen også fås i det eksklusive Zenso læder.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!