Hans Bølling

Varekategorier

Hans Bølling er dansk designer og arkitekt, som var særdeles aktiv i 1950 og 1960, hvor han udviklede en række af forskellige klassikere til de danske hjem – herunder det kendte Bølling Bakkebord.

Hans Bølling

Hans Bølling havde to særlige interesser, som også afspejler sig i hans designs – træfigurer og bakkeborde. Bakketbordet er en sand klassiker designmæssigt og en populær ejendel i de danske hjem.

Bølling Bakkebord

Det unikke Bølling Bakkebord blev for første gang introduceret tilbage i 1963, og er siden blevet en fast bestanddel i mange danske hjem. Bakkebordet er løbende blev udviklet, og findes den dag i dag i talrige af forskellige udgaver, og fås blandt andet både i behandlet og ubehandlet bøg og eg i forskellige farver og med vendbare plader i sort og hvid.
Bakkebordet passer helt perfekt ind i den mere minimalistiske indretningsstil, hvor den med sit simple men stilsikre udtryk virkelig kommer til sin ret. Derudover får Bølling Bakkebordet også en unik og flot patina med årene, og med sit tidløse design er det uden tvivl et møbel, som kan gå videre i generationer. Bølling Bakkebordet er alsidig i sin anvendelse, og kan blandt andet anvendes til at give plads til en god bog, en skål med lækre frugter eller en flot vase med blomster.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!