Kristian Sofus Hansen + Tommy Hyldahl

Varekategorier

Elephant stol til ethvert skandinavisk hjem

En stol er uundværlig i hjemmet, og du bruger den hver eneste dag. Så hvorfor ikke investere i høj kvalitet og smukt design, når du skal bruge stolen hver dag? Med Norr11’s Elephant lænestol får du lige præcis dette. Lænestolen er produceret i eg og beklædt med vintage læder. Du kan både få stolen i naturfarve og sort, og herunder flere forskellige naturnuancer. Læderet varierer også i farve alt efter hvilken farve stol, du vælger. Som en ekstra bonus sidder man formidabelt i stolen.
Væk opsigt i hjemmet med Normad lænestol.

Nogle møbler er så karakteristiske, at de med det samme tiltrækker opmærksomhed i hjemmet. Sådan en stol er Norr11’s Normad lænestol. Stolen er lavet i bambus og har en lækker beklædning med læder i enten cognac eller sort alt efter hvilken farve stol, du vælger. Lænestolen har et helt unikt udtryk, da ryglænet faktisk er bredere og større end selve sædet. Komforten er heller ikke til at tage fejl af. Normad indbyder til dejlig afslapning.

JFK skrivebord til den kvalitetsbevidste

Et godt skrivebord er et, der er rummeligt, praktisk og samtidig emmer af design. Dette er tilfældet for JFK skrivebordet. Skrivebordet er lavet af sort ask og har indbyggede skuffer i det ellers smalle og elegante bord. Der kan du gemme notesblokke, kuglepenne eller andet. Lad dine fingre stryge hen ad det lækre træ og mærk skrivebordets kvalitet på egen krop.

Byd naturen ind i hjemmet med Le Roi bænk

En bænk kan være praktisk at have flere steder i hjemmet. I entréen, gangen, soveværelset eller måske køkkenalrummet? Den tillader dig at tage en velfortjent pause i løbet af dagen. Le Roi bænken fra Norr11 er lavet af naturflet og lækkert egetræ. Ikke alene er den praktisk, men den er også et smukt supplement til hjemmet.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!