Finn Østergaard

Varekategorier

Designer og møbelarkitekten Finn Østergaard er anerkendt både i indland og udland for sit enkelte design og sans for arkitektur og indretning. Særligt populære er hans designer stole, som du finder et udvalg af her.

Designer stole af Finn Østergaard

Finn Østergaard har vundet flere priser på messer i hele verden. Her er Albert stolen og Bella stolen ingen undtagelser. Østergaard har designet stolene, som indbyder til dejlig komfort. Albert stolenen er en lænestol, som har et stel af det smukkeste bøg og er i naturfarver. Flettet gør stolen tidløs og behagelig at sidde i for de fleste. Stolen er perfekt for dig, der gerne vil sidde godt, men ikke er interesseret i at flade ud i store flydere. Medbring en god bog eller måske strikketøjet, og så bliver Albert stolen en klar favorit.

Mange elsker en god læderstol eller -sofa, og det er ikke så svært at forstå. Læder er nemt at rengøre, pænt i mange år, og så er det ikke mindst god stil. Med Bella stolen får du både lækkert og smørblødt læder samt det lækre stel i sæbebehandlet bøg. Bella stolen bliver helt sikkert det foretrukne møbel for både dig og dine gæster.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!