Hans J. Wegner

Varekategorier

Hans Jørgen Wegner anses som én af de største danske møbeldesignere i det 20. århundrede. Hans J. Wegners unikke design er kendt i store dele af verden, hvor han især er blevet anerkendt for sit gode håndværk og sans for fine og flotte detaljer. Her finder du alle de ikoniske designmøbler fra Hans J. Wegner.

Designs af Hans J. Wegner

Hos Olsson Møbler har vi mange års erfaring med at forhandle de mest efterspurgte klassikere fra Wegner. Du kan læse mere om de ikoniske designmøbler og modeller herunder.

J16 Gyngestolen

J16 Gyngstolen fra Hans Jørgen Wegner blev første gang lanceret tilbage i 1944, og den har stort set været i produktion lige siden. Gyngestolen er en af Wegners sande klassikere, som fremstår i tidløst design og samtidig i Wegners velkendte høje kvalitet. Stolen fås både i sæbebehandlet eg og sortmalet eg med et sæde i flot og komfortabelt naturflet.

Kina stolen

Kinastolen blev designet tilbage i 1944, hvor Hans Jørgen Wegner fandt stor inspiration i det kinesiske stoledesign. Kinastolen er et pragteksemplar på Wegners store passion for træ og træhåndværk i sin helhed.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.