Arne Vodder

Varekategorier

Arne Vodder er en anerkendt dansk arkitekt og designer, som særligt er kendt for sine designs i naturlige materialer, kommode- og skænkeserie samt AV sofaen. Arne Vodder er desuden en af de mest indflydelsesrige designere i Danmark. Du finder vores udvalg fra Arne Vodder her.

Designeren Arne Vodder

I løbet af de seneste år er kommoden og skænken kommet tilbage i de danske hjem. Mange har fået øjnene op for, hvor givende det er at have enten en flot kommode eller skænk i hjemmet. I 1959 tegnede han sin kommode- og skænkeserie, og Snedkergaarden har valgt at sætte den smukke serie i reproduktion. Der er her tale om skænkene AV 01 skænk og AV 02 skænk samt kommoderne navngivet AV 03 kommode, AV 04 kommode og AV 08 kommode.

AV 59 og AV 53

AV 59 sofaen er især kendt for dens høje niveau af siddekomfort samt det arkitektoniske udtryk, som sofaens høje armgavl bidrager med. Har man lidt mindre plads er AV 53 sofaen fra 1953 et rigtig godt bud. Den klassiske topersoners sofa er fremstillet i et tidløst design med et flot rundt udtryk og samme skønne siddekomfort som AV 59.
AV 53 lænestolen blev ligeledes fremstillet af Arne Vodder tilbage i 1953. Ligesom sofaen er siddekomforten helt i top, og samtidig er den fremstillet i et flot og fast formsprog, som bidrager med et unikt udtryk til enhver stue.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!