Snedkergaarden

Snedkergaarden laver møbler af massive og ædle træsorter bliver håndsorteret efter farve og struktur. På den måde sikrer man sig, at alle møblerne er i den bedst mulige kvalitet og i de flotteste farver. Her finder du klassiske træmøbler som passer ind i ethvert hjem.

Designmøbler i træ fra Snedkergaarden

Hvem elsker ikke et godt stykke smørblødt træhåndværk? Netop dette kan du få med de lækre møbler fra danske Snedkergaarden. Det danske brand leverer nemlig alt fra smukke skænke, spiseborde og kommoder til stole og trisser. Derudover kan du få skriveborde og shakerborde som alle kommer i karakteristiske designs og i flotte, lyse træfarver. Alle detaljer bliver der kælet for, så møblerne, uanset om der er tale om en kommode eller et bord, er i en uovertruffen kvalitet.  Møbler fra Snedkergaarden emmer af dansk design, der aldrig går af mode.

Designere bag Snedkergaarden

Bag Snedkergaarden er Finn Bruun og Erik Skovgaard, der begge har mange års erfaring indenfor branchen. De overtog virksomheden i Them i 2008 og har leveret smukke møbler lige siden. Skovgaard er møbelsnedker, og derfor har han været med til at udvikle idéer om møblernes funktion og form.
Bruun og Skovgaard udvikler produkter, som er skabt af forskellige danske designere, hvilket skaber et alsidigt og smukt sortiment. Blandt designerne findes Arne Vodder, Nanna Ditzel og Mads Johansen. Snedkergaarden har et møbel til enhver smag, og fælles for dem alle er, at der ikke er en finger at sætte på hverken kvaliteten eller designet.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!