Søren Lund

Gennem mere end 50 år har Søren Lund sat sit præg på dansk møbeldesign med en gennemgående grundighed, som kommer til udtryk gennem detaljen, håndplukkede materialer og slidstærk polstring. Samtidig kombinerer hans designmøbler æstetik og udtryk med funktion og kvalitet, hvilket har resulteret i smukke designs med høj komfort.

Danske håndværkstraditioner med fokus på detaljen

Den danske designer Søren Lund bag brandet af samme navn, specialiserer sig med en baggrund inden for møbelpolsterfaget i design, udvikling og produktion af polstrede møbler. Søren Lunds sofasystemer er præget af en stor fleksibilitet, da de kan leveres med forskellige sædedybder og størrelser og dermed tilpasses det enkelte hjem. Møblerne produceres i Danmark, så den danske håndværkstradition og udvikling af sortimentet opretholdes og gør SØREN LUND brandet til en stærk repræsentant for dansk møbeldesign.

Designs af Søren Lund

Bag navnet står Søren Lund selv, som siden 60’erne har været drivkraften og personligheden bag virksomheden. Blandt hans designs findes sofaer, lænestole og daybeds med robuste og omfavnende udtryk, hvor komforten er i højsædet.

SL Dicentra daybed

SL Dicentra daybed giver et anderledes udtryk til hjemmet og er et fantastisk møbel til at skabe en enkel og afslappet stil. Dicentra gør sig godt både i stuen, entréen, ved vinduet, på hemsen eller på kontoret og indbyder til et hvil med sin udformning i blødt skum og lækkert kvalitetslæder.

SL 230 lænestol

Søren Lund kalder selv SL 230 stolen for ”en nyfortolket klassiker”, da den er en nyfortolkning af den klassiske drejestol fra 60’erne. Gennem en opstramning af det moderne design har Søren Lund formået af skabe en stol med en fantastisk komfort som samtidig er klassisk og tidløs.

SL 330 lænestol

I SL 330 stolen har Søren Lund arbejdet med 50’erne og 60’ernes funktionalistiske stil skabt af danske møbelarkitekter. Igen er designet strammet op gennem rene linjer, som giver plads til en høj siddekomfort. SL 330 har desuden vippefunktion og kan indstilles med forskellige ryg- og nakkepositioner. I kombination med fodskamlen i samme stil gør det stolen til den foretrukne afslapningsplads i hjemmet.

SL 407 lænestol

Med sit karismatiske og bløde udtryk inviterer SL 407 lænestolen til afslapning af alle arter. Stolen er rig på detaljer med knapper, runde kurver og mulighed for forskelligt betræk på stol og hynder. SL 407s omfavnende look gør den hurtigt til hjemmets favoritplads.

SL 329 sofa

SL 329 sofaen er det perfekte bud på stuens vigtigste samlingspunkt. Med sit rummelige design og bløde polstring indbyder den til både at ligge og sidde rigtig godt. SL 329 fås desuden som hjørnesofa, så den kan tilpasses til ethvert hjem.

SL 615 sofa

Søren Lunds SL 615 sofa fremstår med sine lige linjer og ryg som et enkelt og klassisk møbel til stuen. Det minimalistiske udtryk gør, at den nemt passer ind i hjemmet, hvor den skaber ro og rene linjer. Sofaens små sidepuder kan leveres med små detaljer i andet stof og materiale, så sofaen får mere kant og kontrast.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!