Eva Solo

Eva Solo har i mere end 100 år designet og produceret en lang række flotte og praktiske ting til hjemmet. Med deres møbelkollektion Eva Solo Furniture, har man skabt både karismatiske og opsigtsvækkende møbler, med øje for det æstetiske og enkle design.

Funktionalitet med Eva Solo Furniture

Selve Eva Solos historie startede helt tilbage i 1913 og blev i sin tid stiftet af Kai Rohde Fog. Deres popularitet begyndte for alvor at stige omkring 1950’erne, hvor de producerede praktiske og funktionelle køkkenredskaber til den hjemmegående husmor. I takt med at det åbne køkken blev mere og mere populært, rettede Eva Solo fokus mod at designe køkkenredskaber som var funktionelle og samtidig havde et flot og stilrent design, der var egnet til at vise frem.

Som et led i Eva Solos udvikling, har man de senere år udviklet Eva Solo Furniture, som giver Eva Solo mulighed for at komme yderligere ud og berige hjemmene med smukt, elegant og stilrent design. Hos Eva Solo Furniture arbejder de nemlig med det formål at designe og fremstille møbler og tilbehør til hjemmet, som er både smukke og praktiske, og som samtidig udtrykker en skøn og behagelig ro.

Quay gulvlampe

Quay gulvlampen er en flot og elegant gulvlampe, som har et både moderne og karismatisk udtryk. Lampen fungerer i en lang række af indretninger, og med den justerbare lampeskærm, er den idéel at have som læselampe i stuen. Gulvlampen er installeret med en kuppelformet lampeskærm, og den er god til at skabe spoteffekt, mens den ligeledes også kan bruges til både gulv- og objektbelysning.

Quay bordlampe

I Eva Solos Quay-serie finder man også Quay bordlampen, som rent designmæssigt læner sig meget op af Quay gulvlampen. Lampen har samme elegante kuppelformede lampeskærm, som ligeledes er justerbar, så man kan få den helt perfekte belysning. Bordlampen er perfekt til flere forskellige placeringer, og gør sig blandt andet godt på både skrivebordet, natbordet, i vindueskarmen, etc.

Quay pendel

Quay pendlen er en loftslampe fra Quay-serien, som har samme karakteristiske lampeskærm som de resterende lamper i serien. Lampen har smukt design og bidrager til et skønt og behageligt lys, hvor end man beslutter at placere den.
Quay pendlen fås i både stor og lille, hvor den store er perfekt at have som midtpunkt over spisebordet. Den mindre udgave af loftslampen er oplagt til at belyse køkkenbordet eller til læsehjørnet i stuen.

Tools

Blandet designsene tilhørende Eva Solo findes også Tools, som blev skabt tilbage i 1989 af designerne Claus Jensen og Henrik Holbæk. Tools produkter bærer præg af en innovativ tankegang bygget på et enkelt og elegant design. Deres produktsortiment spænder bredt og indebærer blandt andet den flotte Abalone barstool, clove pendel, Rope spejlet og Smile vægreolen, som alle giver et friskt og skønt designmæssigt indspark til den moderne indretning.

Arde

ARDE-møbler produceres også af Eva Solo og er et relativt nyt og revolutionerende designbrand, som sammenkæder elegant og moderne design med omtanke for miljøet. Genanvendelse er en central del af deres produktion, hvor de blandt andet bruger gammelt fiskenet i deres produktion af stole. De laver også borde, hvor de blandt andet har Savoye bordserien, som passer perfekt til både den moderne og klassiske indretning.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!