&Tradition

&Tradition er en dansk virksomhed, som har det overordnede formål at inkorporere de nordiske skønheder i moderne design. &Tradition står bag mange ikoniske møbler gennem tiden, og de har nogle helt faste værdier, når det kommer til design og materialer. &Tradition sætter stor ære i at anvende naturlige materialer i høj kvalitet med en lang levetid, som de kan forvandle til tidløst design.

Bygger videre på ikoniske designs

Mange af &Traditions designs fremstår helt unikke, da de bygger videre på tidligere tiders ikoniske designs. Dermed formår de på en både smuk og respektfuld måde at videreudvikle klassisk håndværk og design med et fremtidigt perspektiv, hvad enten det er belysning, spiseborde, sofaer eller lænestole.

Mayor sofaen

Mayor sofaen stammer helt tilbage fra 1939, hvor Arne Jacobsen sammen med Flemming Lassen havde vundet en konkurrence, hvor de blandt andet skulle designe Søllerød Rådhus. Her blev Mayor sofaen designet til venteværelset, hvor parrene kunne sidde inden de skulle giftes. Sofaen er designet i et elegant og tidløst design med et let stel i eg og stof i det eksklusive Hallingdal 130. Sofaen er håndlavet med naturlige materialer i høj kvalitet. Dette giver de optimale forudsætninger for en sofa med lang levetid.
Sofaen er ligeledes designet med en høj ryg og høje sider, hvilket giver et stilrent look, der vil passe ind i ethvert klassisk eller moderne hjem. På den måde er sofaen også alsidig, da den indtager ethvert rum på en helt unik måde.

Viggo Boesen

Viggo Boesen var både dansk designer og arkitekt, og han har haft stor indflydelse på danskernes indretning i 1930’erne og 1940’erne, hvor han især blev kendt for sine forskellige polstrede møbler. Selvom mange af Boesens designs går lang tid tilbage, er populariteten og interessen for hans designs fortsat stigende i hele verden.

Little Petra sofa

Med Viggo Boesens Little Petra sofa får du et helt unikt stykke dansk design. Sofaens stel er håndbygget i valnøddetræ, mens selve polstringen er syet i hånden. Sofaen har en meget behagelig fremtoning og vil uden tvivl bidrage til et indbydende udtryk i ethvert hjem. Derudover er komforten også helt i top.

Little Petra stol

Little Petra stolen er ligesom sofaen skabt i et helt unikt design. Den har en tilbagelænet og afslappet stil, og så fås stellet både i eg og valnød, mens polstringen kan fås i Sahara lammeskind, Hallingdal 130, Karakorum 003 samt Moonlight lammeskind. Little Petra stolens bløde former giver et enormt behageligt udtryk.

Verner Panton

Verner Panton var en yderst toneangivende arkitekt og designer tilbage i 1960’erne. Han havde ekspertise inden for rumdesign, og er den dag i dag især kendt for sin belysning. Han er i særdeleshed anerkendt for Flowerpot lampen, som i dag findes i talrige forskellige farver og størrelser.

Flowerpot lampen

Flowerpot lampen er blandt Verner Pantons mest kendte designs. Lampen fås både som bordlampe og loftslampe, og så findes den ligeledes i en lang række af forskellige farver, så den kan matche ethvert hjem. Lampen fremstår enkel og stilren, og vil med sikkerhed pynte i ethvert hjem, hvad enten det er ved skrivebordet, over sofabordet i stuen eller over spisebordet i spisestuen.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!