Skipper

Leder du efter en ny sofa eller stol af kvalitetsrigt, dansk design, skal du kigge nærmere på Skipper Furniture. Her finder du arkitekttegnede sofaer, daybeds og komfortable lænestole fra Skipper Funiture.

Klassiske og moderne møbler i dansk design

Skipper Furniture blev grundlagt i 1955 af fabrikanten Svend Skipper, og lige siden har brandet produceret siddemøbler. Det er altså sket gennem seks årtier, hvilket også skinner igennem i både design og kvalitet. I dag bliver alle deres modeller udviklet og produceret i Sverige. Det er både private kunder og kontraktkunder, der holder af Skipper Furniture. Fælles for dem alle er, at de har høje krav til komfort, design og kvalitet.

Sofaer og hvilestole designet af O&M

For Skipper Furniture er en sofa ikke bare en sofa. Den skal også kunne tilføre en ekstra designrigdom til et rum, og så skal den selvfølgelig have en høj siddekomfort. Bag de smukke arkitekttegnede sofaer og hvilestole fra Skipper Furniture står de knivskarpe designere O&M. Det er nemlig ikke kun Skipper Furniture, der designer møblerne. Designere som O&M har nemlig også været inde over flere af deres populære modeller.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!