Mogens Hansen

Mogens Hansen går nutidens store fokus i møde og skaber møbler, som tager højde for miljø og bæredygtighed. Mogens Hansens møbelproduktion gør en dyd ud af at være skånsomme for miljøet og anvender derfor tilsvarende råvarer. Gå på opdagelse i vores udvalg af bæredygtige designermøbler fra Mogens Hansen.

Sofaer og stole i høj og bæredygtig kvalitet

De tror på, at vejen til at skabe sofaer og stole, som går gennem generationer, findes ved hjælp af æstetik, design og teknisk bæredygtighed. Mogens Hansens fabrik ligger i Aarhus, og her arbejder de gennem lokal produktion ud fra deres bæredygtige og miljøskånende perspektiv på unikke og tidløse møbler. I 2014 gik Mogens Hansen aktivt ind i bæredygtighed ved at omstille produktionen, så de i dag udelukkende bruger certificeret træ, økotex-skum, vandbaseret lim og hør.

En investering i møbler fra Mogens Hansen

Her får du en smuk sofa eller stol og er samtidig være med til at passe på miljøet. Mogens Hansen arbejder nemlig hele tiden på at udvælge de helt rigtige bæredygtige råvarer til produktionen af møblerne. Derudover er de designrige og vil være en klar favorit i mange hjem. Det er helt sikkert, at komforten også vil føles endnu bedre, når man kender historien bag møblerne.
For Mogens Hansen er det altså ikke bare vigtigt at skabe smukke og holdbare møbler, men lige så vigtig er også hele produktionen fra A til Z. Derfor er sofaer og stole fra Mogens Hansen helt perfekte for den kvalitetsbevidste person, som ikke vil gå på kompromis med hverken design eller bæredygtighed.

Små og store sofaer til hjemmet

Fælles for Mogens Hansens sofaer er, at kvaliteten ikke er til at tage fejl af. De fås både betrukket med læder og tekstil samt ben i forskelligt materiale. Derfor er der en sofa for enhver smag og hjem, da de også findes i forskellige størrelser.
Er det en sofa til 2-3 personer, du er på udkig efter, er det måske Mogens Hansens MH 2614 sofa, MH 2163 eller deres MH 272 sofa, du skal kigge nærmere på? Du kan også få en stor hjørnesofa som MH 221 sofaen. Her er der plads til hele familien uden problemer. Vil du have en sofa fra brandet, der skiller sig særligt ud, så tag et kig på deres MH Vascas sofa. Den har et unikt design beklædt med lækkert læder udvendigt og lysegrå uld indvendigt, men betrækket kan også tilpasses dine præferencer.

Komfortable lænestole i læder

Til ethvert hjem hører en dejlig og behagelig lænestol. Derfor har Mogens Hansen naturligvis også designet lænestole med høj komfort, så du kan sidde blødt, når der skal slappes af. Vælg imellem deres MH Resto stol, der har en drejefod og kan indstilles, så du kan læne dig tilbage og smide benene op, og MH 80 stolen. Sidstnævnte har ikke en drejefod, men derimod smukke ben i eg. Stil den ved siden af et lille bord i stuen, og du har gode forudsætninger for at få dit nye favoritsted i hjemmet. Begge stole fås med forskelligt betræk i læder eller tekstil, så de kan tilpasses dit hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.