Linie Design

Linie Design er et dansk designfirma og er den største udvikler og grossist af håndlavede tæpper, ikke bare i Danmark, men i hele Nordeuropa. Alle tæpperne er karakteriseret ved unikke, nordiske og moderne designs. Find dit nye tæppe som binder dit rum sammen, herunder.

Eksklusive tæpper fra Linie Design

Der findes mange møbler, der har til formål at skabe hygge og varme, og her er tæpper bestemt en af dem. Tæpper har nemlig ikke alene den fordel, at de ser smukke ud, men de er også eminente til at skabe rum og en særlig stemning. Tæppernes designs skal passe ind i omgivelserne, og så gør det bestemt ikke noget, hvis kvaliteten er i top. Findes der noget bedre end at træde ud på et tæppe, der er håndlavet af dygtige kunsthåndværkere? Sådan nogle tæpper findes blandt designsene fra Linie Design.
Vil du opleve en verden af flotte mønstre, materialer og vævemetoder, er det bare om at kigge nærmere på tæpperne fra Linie Design. Find din favorit og glæd dig over dit smukke tæppe i mange år.

Håndlavede tæpper, hvor Indien møder Skandinavien

Uanset hvilket tæppe fra Linie Design, du vælger, vil du få et tæppe, der både er elegant og sofistikeret. Deres designs trækker tråde til Indien, samtidig med at de har et udpræget skandinavisk udtryk. Denne unikke kombination giver tæpperne deres store popularitet. Det er bestemt ikke alle tæpper, der er håndlavede i dag, men de, som er, har et helt bestemt udtryk over sig.
Alle tæpperne fra Linie Design er karakteriseret ved deres unikke stil og høje kvalitet, og de er noget af det ypperste, du kan få inden for tæppedesign. De er lavet med gamle og eksklusive teknikker, der gør, at det er muligt at lave alle mønstre. Derudover er holdbarheden ikke til at tage fejl af. Skal det være enkelt og uden for mange detaljer, eller er du mere til spændende designs og flotte mønstre, finder du blandt Linie Designs tæpper noget til enhver stil og smag.

Tæpper fra Linie Design i smukke farver

Til trods for at alle tæpperne fra Linie Design bærer præg af mønstre, og at nogle har farver, så har alle tæpperne et doucet udtryk. Det er disse doucede farver, der gør, at man kan genkende de smukke tæpper fra Linie Design på lang afstand. De passer perfekt ind i de fleste hjem, hvor de kan tilføje noget kant til indretningen.
Vil du have tæpper med farver, så kig nærmere på modeller som Genova tæpper, Bologna tæpper eller Nika tæpper. Selvom de er beklædt med smukke farver, så hverken larmer de eller tager for meget opmærksomhed.

Tæpper i moderne mønstre

Er du til smukke mønstre, kan det være, at du skal gå på opdagelse i Linie Designs tæpper som Graphic tæpper, Memo tæpper eller Vitalia tæpper? Mønstrene giver et fedt spil til designet, som vil klæde ethvert hjem. Du kan naturligvis også få helt enkle tæpper som deres Mattia tæpper uden mønster. Med deres enkle design kan alle være med. Måske det skal være dit nye tæppe til stuen?

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!