Montana

Montana blev grundlagt af Peter J. Lassen i 1982, og brandet har lige siden været førende inden for moderne reoler og kontormiljøer til hjemmet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Montana her.

Montana er klassisk design til boligen og kontormiljøet

Montana er en familievirksomhed, som i dag er ledet af grundlæggeren Peter J. Lassens søn, Joakim Lassen. Det er sandsynligvis de færreste danskere, der ikke har set et Montana møbel før – især danskernes favorit når det kommer til kontormøbler og reoler, det populære Montana modulsystem.
Modul- og reolsystemet, som brandet især er kendt for, er designet af grundlæggeren selv, og reolerne kan i dag fås i et væld af inspirerende og smukke farver. Montana reoler produceres på deres egen fabrik i Danmark, og giver en masse muligheder og frihed i indretningen. Derfor har systemet i flere årtier været en fast bestanddel af indretningen i mange danske hjem på linje med deres kommoder og reoler. Derudover tæller kollektionerne også spejle, sengeborde, skabe og skoskabe.

Designerne bag Montana

På Lassens vej ind i møbelbranchen har han arbejdet sammen med en del danske designere, de fleste kender. Mange år arbejdede han sammen med arkitekterne Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panton. Dette er tydeligt i Lassens designs, der er enkle, men samtidig æstetiske.
Med Montana-møbler er du sikker på at have møbelklassikere for livet. Deres enkle formsprog gør, at man ikke bliver træt af møblerne efter nogle år, men derimod er de ideelle som nogle, du kan have glæde af i mange år.

Montana Mini, Mega og Free reolen

Som nævnt er det de mange praktiske løsninger, hvad angår opbevaring og systemer, som Montana særligt er kendt for. Montana har både skabt Mini reolen og Mega reolen, der kan rumme alt fra smukt nips til praktiske mapper, papirer og bøger.

Mega reolerne kan du nærmest få lige, som du vil have dem. Er du på udkig efter åbne rum, reoler med låger eller måske en blanding? De fås i mange forskellige udformninger og variationer, og så kan du selvfølgelig få dem fremstillet i din yndlingsfarve eller i smukke blandede farver – kun fantasien sætter grænser.

Måske det er Free reolen designet af Jakob Wagner, du skal tilføje til dit hjem? Reolen er enkel og smuk, og så kan den se ud på vidt forskellige måder og bygges større både i højden og bredden.

Montana Collection: Bad Collection og TV Sound

Har du brug for et møbel eller en reol, som både er æstetisk smuk og samtidig kan rumme en del? Så skal du kigge nærmere på Montanas Collection-møbler. Her kan du vælge mellem mange forskellige variationer og størrelser. Det kan også være, at du har brug for et nyt TV-møbel til stuen? Også her kan Montana hjælpe dig. Med Montanas TV-møbler får du en opgradering fra det velkendte TV-bord, som kan tilpasses til din smag og behov.

Møblerne fra Montana kan bruges i hele hjemmet. Faktisk har Montana også en Bad-kollektion, så du kan få den gode stil helt med ud på badeværelset. Bad-kollektionerne emmer af den klassiske Montana-stil, så med kollektionen kan du skabe en rød tråd mellem dine møbler i hele hjemmet.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!