Klim

Leder du efter flotte og holdbare designreoler, der kan opbevare alle dine bøger og nipsting på smukkeste vis, så tag et kig på Klim Furniture. Her finder du reoler i minimalistisk design til hjemmet, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Reoler fra Klim Furniture

Det danske mærke har været i møbelbranchen siden 1929, og derfor er deres erfaring og fabrikation af møbler i ædle træsorter ikke til at tage fejl af. Det er nemlig reolsystemer, skænke og vitriner, som er Klims varemærke.
Klim har et bredt udvalg af grundmoduler i deres store reolprogram, og det dækker over fire forskellige dybder, fire bredder og endelig otte forskellige højder. Derved har du mulighed for at vælge imellem et stort udvalg af reoler i sidste ende, da du samtidig også kan tilføje skuffer og døre til reolsystemet og skræddersy din Klim-reol fuldstændig, som du vil have den.

Reoler af høj kvalitet

Den gode kvalitet skinner igennem møblerne fra Klim. Deres flotte designs vidner om, at intet er overladt til tilfældighederne. De smukke møbler bliver produceret i Klim ved Fjerritslev, og hele processen foregår fra bunden. Hele vejen igennem bliver der sørget for, at kvaliteten og designet lever op til markedets høje standard. Det er lige fra begyndelsen af processen med det rå træ til det færdige produkt. Kunne du godt tænke dig en reol fra Klim, men er usikker på, hvorvidt dit fjernsyn eller musikanlæg kan være der, så er reolsystemerne noget for dig. Du kan nemlig få specielle moduler, der gør, at der kan blive plads til det meste. Glem alt om de klassiske bogreoler med små rum – leg med udtrykket og størrelserne på de forskellige rum med Klim.

Opbevaring med Klim reolsystem

Det er ikke bare én type reol, Klim tilbyder. De har produceret forskellige serier, der har fokus på forskelligartede designs. Fælles for dem alle er dog den høje kvalitet og stilen, hvor det er let at genkende Klim. Se bare deres reolserier, de kalder 2000-, 3000- og 4000-serien. Måske der er en af serierne, som taler helt særligt til dig? Ellers har du uanede muligheder for selv at forme din reol, som du vil have den. Så er det bare op til dig at vurdere, om det skal være en 2000 reol, 3000 reol eller 4000 reol.

Skænk med elegante ben

Inden for de seneste år har skænken vundet indpas i de danske hjem igen. Skænken er perfekt for dig, som gerne vil have noget opbevaring, men ikke nødvendigvis gider at have denne opbevaring synlig for andre. Caja skænken fra Klim er elegant og giver dig mulighed for opbevaring på smukkeste vis. Skænkens elegante fødder får den endda til at syne yndefuld, selvom skænke ofte giver associationer til noget tungt. Om du er mest til reolerne eller skænkene fra Klim er underordnet – for kvaliteten er den samme.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.