Juul

Der er ingen tvivl om, at en smuk Juul sofa med puf er noget af det ypperste, du kan få, når det kommer til komfort i stuen. Her får du uovertruffen design og kvalitet, som vil pryde i ethvert hjem. Find din Juul sofa her eller kom gerne ned i butikken og se udvalget.

Eksklusivitet med en sofa fra Juul

For de fleste er sofaen et vigtigt element i stuen, da det ofte er her, vi mødes og slapper helt af. Derfor er det naturligvis vigtigt, at komforten er i top. Dernæst må designet også gerne være smukt, så du ikke bliver træt af at kigge møblerne efter kort tid. Begge kriterier lever sofaerne og pufferne fra Juul op til.
Har du ikke før haft en farvet sofa, er det måske sofaerne fra Juul, der skal være din første? Farverne er nemlig doucede, hvilket gør, at de passer ind hos de fleste. En farvet sofa behøver ikke at være i en markant farve, men det kan sagtens være i en mindre larmende farve. Det gør også, at sofaen kan være en favorit i mange år, selvom væggene får nye farver, eller din nye yndlingsfarve implementeres i hjemmet.

Løft dit interiør til nye højder med Juul møbler

Med møbler fra Juul er du garanteret moderne design og dejlig komfort. Dette er sikret ved, at møblerne produceres på brandets egne fabrikker. Så kan du også være sikker på, at håndværket er af højeste kvalitet og lavet af specialister på området. Juuls strategi er, at alle har ret til at sidde godt, og det skal være muligt til en fornuftig pris.
Derudover er sofaerne og pufferne designet således, at de kan modstå tidens trends, og derfor er de slidstærke og vil være moderne i mange år frem. Trendsene inden for boligindretning skifter ofte, og derfor ville det være upraktisk, hvis du skulle skifte sofaen ud hver andet eller tredje år. Det behøver du ikke at gøre med sofaer eller puffer fra Juul.

Elegante sofaer til 2-3 personer

Er det en sofa til 2-3 personer, du mangler til dit hjem, så tag et kig på Juuls sofaer som JU 102 sofa, JU 311 sofa eller JU 953 sofa. De er alle velegnede til dig, der ikke vil have en kæmpe sofa til hjemmet, men derimod en klassisk størrelse. Alle modellerne er vidt forskellige og i et væld af forskellige farver og materialer. Du kan endda få en smuk lædersofa med Juuls JU 903 sofa.

Juul hjørnesofaer og puffer

Har du en stor familie, eller holder du af at invitere alle dine venner på besøg, vil en hjørnesofa helt sikkert være noget for dig. Den giver dig mulighed for at samle alle dem, du holder af, ét sted i stuen. Derudover vil Juuls hjørnesofaer JU 401 sofa, JU 101 sofa og JU 701 sofa være smukke og elegante i ethvert hjem. Kombinér din sofa med Juuls fine puffer omkring sofabordet. Her kan du vælge imellem en rund puff som JU 51 puff eller en firkantet som fx den smukke JU 52 puff. Hvilken er din favorit?

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!