Naver

Naver Collection blev grundlagt i 1995, og har lige siden været kendetegnet ved moderne designlinjer og æstetik. Ved møbler fra Naver er intet overladt til tilfældighederne, da hver detalje er nøje gennemtænkt og udført. Se udvalget herunder

Eksklusive møbler i høj kvalitet

Hvis du skal have et nyt møbel til hjemmet, hvor designet er gennemført, og som tydeligt emmer af traditionelt snedkerhåndværk, så er møblerne fra Naver lige noget for dig. Dette er æstetik og design fra allerøverste hylde. Det er uanset, om der er tale om deres skænke, skriveborde, sofaborde, kommoder, TV-borde, barskabe, reolskabe, bakkeborde, stole, vitriner eller spiseborde.

Når designerne bag Naver skal skabe møblerne, bliver de skabt af træ, der er nøje udvalgt til de enkelte møbler. Træet bliver, efter at have nået gennem nåleøjet, tørret og derefter sorteret, så alt træet har samme farve og struktur. Dermed får du det bedste møbel med hjem i sidste ende.

Snedkerhåndværk med kærlighed for faget

Navnet på det kvalitetsrige brand er, ligesom alle møblerne, også valgt med omhu og uden for tilfældighederne. Ordet ”Naver” stammer nemlig fra en betegnelse af unge snedkersvende fra Skandinavien, der før i tiden rejste ud i verden for at blive bedre til deres fag. I dag er det fortsat en lang række Navere, der står bag møblerne. De sætter en dyd i snedkerfaget, kvalitetsrigt træ, og så har de en stor kærlighed til at arbejde med træ.

Naver udvikler løbende møbler, hvor nye former og materialer har til formål at skabe flere klassikere og lækkert håndværk. Begreber som ergonomi og funktion er nøgleord for designerne bag Naver, som blandt andet tæller Nissen & Gehl, Henrik Lehm, Susanne Grønlund og Hans Sandgren Jacobsen.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!