Fritz Hansen

Nordisk livsstil med passion for design og godt håndværk. Fritz Hansen blev grundlagt tilbage i 1872 og er i dag et globalt designbrand med en lang række af anerkendte samarbejdspartnere. Fritz Hansens kollektion er spækket med spændende møbler, belysning og accessoires, som med et udgangspunkt i den nordiske livsstil formår at udtrykke deres store passion for høj kvalitet, godt håndværk og et elegant og tidløst møbel.

Fritz Hansen med anerkendte designkollektioner

Fritz Hansen har et væld af forskellige produkter i deres kollektion, heriblandt spiseborde, spisebordsstole, lænestole, sofaer, en stumtjener samt flere forskellige stilsikre lamper.
Fritz Hansen har en lang række af anerkendte møbelikoner i deres klassiske møbelkollektioner, hvor de blandt andet har samarbejdet med Arne Jacobsen, som står bag flere de velkendte klassikere såsom 7’er stolen, Myren, Ægget, Svanen og mange flere. Derudover kan man også finde navne som Piet Hein, Cecilie Manz, Hans J. Wegner, Piero Lissoni og Poul Kjærholm, som alle har bidraget med fantastiske originaler til møbeluniverset.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.