O&M

Varekategorier

OKAMURA & MARQUARDSEN
Bag O&M står designstudiet bestående af møbelarkitekt og industriel designer Takashi Okamura samt møbelsnedker og -arkitekt Erik Marquardsen. Tilbage i 1973 stiftede de designstuen O&M Design.

Designere bag O&M

Bag O&M står designstudiet bestående af møbelarkitekt og industriel designer Takashi Okamura samt møbelsnedker og -arkitekt Erik Marquardsen. Tilbage i 1973 stiftede de designstuen O&M Design, og lige siden har de løst opgaver for både danske og udenlandske fabrikker – herunder Skipper Furniture. Flere af møblerne her på siden er derfor designet af O&M.

Capri daybed og Capri sofa

Er du til smørblødt læder i den smukkeste, rødbrune farve, eller måske moccafarve, er der ingen tvivl om, at du skal kigge nærmere på Skipper Furnitures Capri daybed samt Capri sofa. Designet er strømlinet og har et nordisk udtryk, der ikke er til at tage fejl af. Begge møbler har ben af rustfrit stål, og dermed er der kvalitet hele vejen igennem. Vælg en af dem eller kombinér de to Capri’er for en klar, rød tråd.

Eton sofa med ben i eg

Hvis du gerne vil have en klassisk, sort lædersofa med et twist, der får den til at skille sig ud, så vil Skipper Furnitures Eton sofa helt sikkert være noget for dig. Sofaen har nemlig ben i eg, hvilket er med til at give varme og tilføje noget natur til det mørke læder. Disse kontraster giver samtidig Eton sofaen et helt unikt design til trods for dens enkelhed.

Klasissk elegance med Firenze sofa

Har man før besøgt byen Firenze, ved man, hvor svært det er at forlade byen igen. Det samme gælder for Skipper Furnitures Firenze sofa. Sofaen er blød og komfortabel med sit sorte, fyldige læder, og man sidder som en drøm i den. Derudover har den ben i rustfrit stål, der tilføjer elegance til den smukke sofa. Der er ingen tvivl om, at hvis du først har haft Firenze sofaen i dit hjem, vil du have svært ved at undvære den.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.