365 North

Varekategorier

Om Note Design Studio

Med rødder i Aarhus har designstudiet 365 North den danske designstil stærkt forankret i deres DNA. Deres designs er især udviklet med fokus på livsstil og skal give mening i valg af form, farve og materiale, så alle komponenter går op i en højere enhed. Passionen for smukke, funktionelle og letforståelige designs gør 365 Norths designs til et populært element i såvel danske som udenlandske hjem.

Hold sofa

Hold sofaen indbyder til afslapning med sine runde kanter og bløde polstring. Hold er en mindre sofa, som passer ind i de fleste hjem, hvor den med sit omfavnende look skaber en behagelig og blød stemning.

Hug stol

Læn dig tilbage og nyd den store komfort i Hug stolen. Ligesom navnet omfavner stolen dig så snart du sætter dig i det behagelige design. Hug stolen er betrukket med sort læder, som giver et rent look og gør stolen nem at vedligeholde.

Disc sofabord

Med sit karakteristiske look og multifunktionelle design er Disc sofabordet en spændende og anderledes tilføjelse til dit hjem. Bordet kan også anvendes som sidebord og er udformet med tre bordplader i forskellige niveauer og materialer, som skaber blikfang.

Circle bord

Circle er et visuelt smukt sofabord, hvis marmorplade og slanke messingstel giver et æstetisk look med kant. Den blanke overflade gør bordet nemt at vedligeholde.

Define sofa

Sæt dig godt til rette i Define sofaen betrukket med blødt velour. Sofaens adskilte moduler gør det muligt at sammensætte den efter eget ønske, så den passer ind i dit hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!