Yngve Ekström

Varekategorier

Yngve Ekstrøm, som er grundlæggeren af Swedese, bliver af mange anset som en modernistisk arkitekt og designer. Han havde en unik forståelse for både husdesign og indretning, og han har en stor andel i betegnelsen ”Scandinavian Design”, som er blevet et yderst berømt koncept på tværs af hele verden. Se vores udvalg her.

Anerkendt designindflydelse

Yngve Ekstrøm bliver af mange anset som værende på lige fod med store navne som Alvar Aalto, Bruno Mathsson, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm, når man snakker om designindflydelse i 1950 og frem.

Lamino stolen

Det mest kendte design, som Yngve Ekstrøm står bag, er formentlig Lamino stolen, som han designede tilbage i 1956. Stolen er fremstillet i et enkelt og flot design og med et fint arkitektonisk formsprog. Dens stel er fremstillet i eg og selve stolen kan fås i både Hallingdal uld, lammeskind eller sort læder, så den kan tilpasses til ethvert hjem. Udover selve det æstetiske udtryk yder stolen også en dejlig komfort og er perfekt til læsehjørnet eller til tv-stuen.

Laminett stolen

Laminett stolen er Laminoens lillebror, som er bygget på samme form som Lamino stolen, men hvor ryggen er blevet forkortet, hvilket giver et perfekt samspil med netop Lamino stolen. Laminet stolen fås med et stel i eg og er betrukket med Sahara lammeskind, som efterlader et helt unikt indtryk.

Stepp stol

Stepp lænestolen fra Swedese er designet af C&H Spark, og er en stol, som udtrykker enorm eksklusivitet. Stolen er fremstillet i Sort Bull læder af høj kvalitet og med aluminiumsben, hvilket skaber et elegant look, som passer perfekt ind i det moderne såvel som det klassiske hjem.

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.