Børge Mogensens populære J39 lanceres i nye farver

Børge Mogensens populære J39 lanceres i nye farver

Stolen J39 står som en af de stærkeste manifestationer af Børge Mogensens uovertrufne evne til at skabe tidløse møbler.
I 2022 kunne J39 fejre 75 år i konstant produktion, hvilket bevidner den status og popularitet, stolen har opnået gennem årene. Dette forår får de klassiske træsorter eg, valnød og bøg nu følgeskab af to nye farver samt en lakvariant, mens der til efteråret lanceres yderligere to farver.
Pebble grey
Mogensens landsted og tegnestue i Lynderup er indendørs muret op med en varm og karakteristisk grå på vægge og den markante, indbyggede dobbeltsiddede pejs, der bringer en både rå og taktil fornemmelse til huset.

Khaki grøn
Den grønne farve ses som en gennemgående tråd i huset. Som trukket ind fra den omfavnende natur og udendørs patinerede træværk er den grønne malet op på både vægge og døre, og træder subtilt frem i flere af kunstværkerne, der pryder rummene.

Beech Vintage laquered
Som et nik til de mange vintage J39-stole derude er der skabt en lak med sjæl specialudviklet til denne variant. Den brunlige toning gør stolen nem at sammensætte med andre træsorter, da den har en god kontrast og lakken sikrer et patineret look uden den gule tone, som bøg kan have tendens til at danne.

Se udgaverne her

Scroll to Top

Nyhedsbrev

For hele tiden at være opdateret med det nyeste fra Olsson Møbler, så abonner på vores nyhedsbrev

…og modtag en rabat kode du kan bruge på dit næste køb!