Facebook

PRODUKTERNaver Collection

Naver Collection blev grundlagt i 1995. Det oprindelige idégrundlag var at skabe en komplet, homogen møbelkollektion med respekt for håndværket og traditionerne.

Designerne og arkitekterne blev nøje udvalgt til at fuldstændiggøre møbellinien. Producenterne tog udfordringen, der ligger i at producere eksklusive møbler i massivt træ med respekt for det gamle håndværk, op.

I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidssvarende mærke.

Tæt samarbejde mellem arkitekter og designere, fabrikker og salg sikrer at møbellinien konstant er under udbygning og løbende udvikles til nutiden.

NAVER Collection har sit udspring i den flere hundrede år gamle skandinaviske tradition, hvor en snedkersvend som led i sin dygtiggørelse drog rundt i verden som Naver. Ordet Naver er opstået fra "Skandinavian". Naveren må i den periode ikke komme nærmere sit hjem end 50 km. Udstyret er, hvad han kan bære på ryggen. Som eneste løn fik Naverne kost og logi hos de snedkermestre, de arbejdede for undervejs. Disse omrejsende håndværkssvende kaldtes Navere. Det kaldes "at gå på valsen".
Vi holder fortsat snedkerfagets og Navernes fine håndværkstraditioner i hævd, derfor kalder vi møbelkollektionen for Naver Collection.


Hos Olsson har vi et stort udvalg af de mest populære modeller.

Kig ind i forretningen i Birkerød eller i vores store Naver showroom i København.

 

OLSSON MØBLER

ÅBNINGSTIDER

NYHEDSBREV


Birkerød

Mølledamsvej 2
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 41 44
info@olssonmobler.dk

København

Gothersgade 160
1123 København K
Tlf: 33 14 44 97
city@olssonmobler.dk

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Navn:

Email: