Facebook

PRODUKTERHowe

HOWE Furniture blev grundlagt i 1920'erne i Trumbull, Connecticut, af Harold Howe. Virksomheden startede med at producere borde til kortspil, (snack)borde, sengeborde, barnesenge til at folde sammen, hattehylder i træ, syborde og snart sagt alle slags møbler, der kunne foldes og klappes sammen. Et af de tidlige slogans var "IF IT FOLDS, ASK HOWE". I løbet af det 20. århundrede blev HOWE-brandet det førende brand, når det kom til multi-funktionelle og pladsbesparende borde i Nordamerika.

Sloganet var "TABLES = HOWE". HOWE's europæiske organisation blev etableret på licens-aftaler i slutningen af 1960'erne. Senere, i 1989, opkøbte HOWE den europæiske licenshaver og dennes produktionsfaciliteter og aktiviteter i Middelfart, Danmark. Resultatet var HOWE Europe a/s, der producerede stole og borde. I løbet af 1990'erne og i de tidlige 0'ere udviklede HOWE i Europa og HOWE i USA til to uafhængige brands, der fulgte forskellige koncepter og strategier i forhold til markedet. Den europæiske organisation udvidede i forhold til dens A&D-fokuserede strategi og stærke produktudvikling. 

I 2011 implementerede vi "ONE WORLD - ONE HOWE", hvor den europæiske del af HOWE overtog alle aktiviteter i HOWE Nordamerika og begyndte at rulle den europæiske strategi og HOWE-kollektion ud i Nordamerika. I dag varetages alle internationale HOWE-aktiviteter fra Danmark med stærkt internationalt salg og et omfattende leverandør-netværk. HOWE a/s har selskaber i USA, England og Frankrig. HOWE er ejet af CF Group.

 

Hos Olsson har vi et stort udvalg af de mest populære modeller.

Kig ind i forretningen i København eller Birkerød og bliv inspireret.

 

OLSSON MØBLER

ÅBNINGSTIDER

NYHEDSBREV


Birkerød

Mølledamsvej 2
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 41 44
info@olssonmobler.dk

København

Gothersgade 160
1123 København K
Tlf: 33 14 44 97
city@olssonmobler.dk

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Navn:

Email: