Facebook

PRODUKTERBent Hansen

Det solide håndværk har altid været i højsædet hos Bent Hansen A/S, hvor man trækker på mere end 60 års erfaring. Grundstenen blev lagt tilbage i 1947, hvor Henrik Hvid Hansens bedstefar, sadelmager Svend Hansen, efter nogle år på "valsen", etablerede sig som selvstændig på Vesterbro i Aalborg. Nøglekompetencerne var dengang ompolstring og restaurering af gamle møbler.

Da sønnen Bent Hansen i 1966 gik ind i faget skete det med en ambition om at udvide forretningsområdet. Det betød omfattende entrepriser med individuel fremstilling af interiør til restauranter, hoteller og skibe.

I 1983 stod 3. generation, Henrik Hvid Hansen på spring til at træde ind i firmaet, der for længst var flyttet i større lokaler. Som nyuddannet møbelpolstrer og med respekt for håndværket, men også med stor fascination af moderne design, har han skabt rammerne om en moderne møbel- og polstervirksomhed med flere ligeværdige platforme: polstring, udvikling af puder og covers samt produktion af moderne designmøbler.

Nye ideer opstår ofte i dialog med kunderne, og Bent Hansen A/S arbejder gerne i et kreativt samspil med andre.
Virksomhed har en størrelse, som betyder frihed til at eksperimentere og prøve ideer af. Her er plads til at være nyskabende og tid og overskud til at øse af erfaring og komme med kvalificeret modspil. Hos Bent Hansen A/S ser man i høj grad sig selv som innovativ samarbejdspartner frem for underleverandør i traditionel forstand.
Man har nemlig ikke blot specialiseret sig i at føje nye kreative og funktionelle elementer til andres design. Virksomheden producerer også sin egen kollektion af eksklusive polstermøbler med fokus på kvalitet og funktion.
Møblerne designes til levende mennesker, og der er hele tiden et skarpt øje på komfort og funktion.
Uanset om opgaven er udvikling af polster, polstringsopgaver eller møbeldesign er målet at overraske og markere en selvstændig stil.
Det tilstræbes at udvikle basisprodukter som har "kant" uden at tabe det høje håndværksmæssige niveau af syne. Missionen er at designe møbler med personlighed, og polstre utraditionelt ved hjælp af traditionelt dansk håndværk.

 

Hos Olsson har vi et stort udvalg af de mest populære modeller.

Kig ind i forretningen i København eller Birkerød og bliv inspireret.

 

OLSSON MØBLER

ÅBNINGSTIDER

NYHEDSBREV


Birkerød

Mølledamsvej 2
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 41 44
info@olssonmobler.dk

København

Gothersgade 160
1123 København K
Tlf: 33 14 44 97
city@olssonmobler.dk

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Navn:

Email: