Facebook

PRODUKTERBruno Mathsson

Bruno Mathsson (1907-1988)

 

Et møbel for livet. Det er, hvad du får, hvis du vælger at investere i et af Bruno Mathssons originale møbler.

Svenske Bruno Mathsson er kendt og respekteret, som skaberen af noget af det fornemmeste indenfor 1900-tallets skandinaviske møbelkunst.

Mange kender og elsker hans to stoleserier; Eva og Pernilla. Både Eva og Pernilla er smukke, funktionelle stole med en meget høj siddekomfort. Netop siddekomfort var Bruno Mathsson nemlig meget optaget af og han eksperimenterede sig frem til at mennesket producerer bedre og mere effektivt i en afslappet arbejdsstilling.

Bruno Mathsson er ikke blot kendt og elsket på de hjemlige breddegrader, men har allerede tidligt i sit skabende liv høstet stor anerkendelse i udlandet også. Mange af hans designermøbler, deriblandt Pernilla og Eva er også kendt og elsket langt fra de svenske skærgårde.

Bruno Mathsson udstillede sine møbler på verdensudstillingerne i Paris i 1937 og i New York i 1939 og ved begge lejligheder, opnåede han stor respekt og hengivenhed.

Det lykkedes ham endda at begejstre selveste Museum Of Modern Art i New York så meget, at de valgte at købe netop Bruno Mathsson stole til deres publikumsfoyer.

 

Hos Olsson har vi et stort udvalg af de mest populære modeller.

Kig ind i forretningen i København eller Birkerød og bliv inspireret.

 

 

 

 

 

 

OLSSON MØBLER

ÅBNINGSTIDER

NYHEDSBREV


Birkerød

Mølledamsvej 2
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 41 44
info@olssonmobler.dk

København

Gothersgade 160
1123 København K
Tlf: 33 14 44 97
city@olssonmobler.dk

Mandag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Navn:

Email: